pic

Groeneveld Consultancy - Payroll

Wat is payroll en wat kan dat voor u betekenen

Groeneveld Consultancy biedt u de mogelijkheid om van payroll gebruik te maken. Dit geldt zowel voor reguliere payrollmedewerkers als payrollmedewerkers met een afstrand tot de arbeidsmarkt. Als u tijdelijk personeel nodig heeft bij ziekte, of zwangerschapsverlof is er ook de mogelijkheid om tijdelijk te payrollen.

Welke voordelen heeft payroll voor u

iconwebsite_payroll-tijd

Kostenbesparing door tijdsbesparing

iconwebsite_payroll-risico

Risico-vermindering. Het formele werkgeverschap berust niet meer bij u.

iconwebsite_payroll-ziekte

‘Vermindering van het ziekteverzuim’ en ‘het risico op doorbetaling bij ziekte’ berust niet meer bij u.

Kortom

De administratieve werkzaamheden die met het hebben van personeel gemoeid zijn, inclusief de arbeidsrechterlijke risico’s worden van u overgenomen. Dus geen uren- en salarisadministratie meer. Geen salarisstroken, loonmutaties, aangifte van loonheffingen, afdracht naar uw pensioenfonds etc. U wordt dus volledig ontzorgd en u kunt zich weer volledig richten op uw core-business.

Wat verandert er voor uw medewerkers?

Vrijwel niets. Zij behouden uiteraard de rechten, die zij in hun dienstverband bij u hebben opgebouwd. De relatie met u verandert ook niet. U blijft hun opdrachtgever. Degene, die de planning maakt, hen aanstuurt, managet en beoordeelt. Het enige wat concreet verandert, is dat het salaris voortaan niet meer door u wordt overgemaakt.Voor de medewerker is er verder het voordeel, dat de personele administratie nog verder wordt geprofessionaliseerd. Uw medeweker krijgt een unieke inlogcode waarmee hij/zij inzage heeft in het contract, de urenstaten, de loonstroken, jaaropgaven enz. De mogelijkheid om via Groeneveld Consultancy van payroll gebruik te maken, willen we graag in een gesprek bij u of bij ons op kantoor (De Mors 119, 7631BB Ootmarsum) toelichten.
U kunt ons bereiken op 06-34557361.

logowitclaim_250x112