pic

Wie zijn wij

Dit is wie wij zijn en wat wij doen.

Groeneveld Consultancy is een Twentse dienstverlener, die de mens centraal stelt om van daaruit tot een perfecte match te komen in het belang van opdrachtgever en potentiële medewerker. Het adagium: “Groeneveld Consultancy reikt u de helpende hand” is het uitgangspunt m.b.t. het leveren van de dienstverlening. Hierbij staat de mens centraal. Daarbij zijn wederzijds respect, oprechte belangstelling en vertrouwen essentiële facetten. U, als opdrachtgever, bent op zoek naar een geschikte, gemotiveerde medewerk(st)er en Groeneveld Consultancy zorgt voor de juiste kandidaat.

Groeneveld Consultancy bemiddelt eveneens mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Voor potentiële werkgevers, die vanuit maatschappelijke betrokkenheid deze mensen een kans willen geven, biedt dit diverse financiële voordelen. Hierin kan Groeneveld Consultancy  dankzij haar jarenlange ervaring in reïntegratie u zeer zeker van dienst zijn.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar Groeneveld Consultancy Reïntegratie, die gespecialiseerd is in het begeleiden van mensen die op zoek zijn naar passend werk. Dat kan vanuit een niet werkende situatie of op basis van werk naar werk (tweede spoor/outplacement).

Even voorstellen

Tonnie_600x400
Tonny Groeneveld

Eigenaar Groeneveld Consultancy BV/Jobcoach/Arbeidsconsulent
Telefoon: 06-34557361
Email: info@groeneveldconsultancy.nl

Yannick_600x400
Yannick Groeneveld

Arbeidsconsulent
Telefoon: 06-45293151
Email: yannick@groeneveldconsultancy.nl

logowitclaim_250x112