pic

Wij helpen werknemers verder

Hier vindt u alles wat wij voor u kunnen betekenen.

Vacature uploaden

Hier kunt u uw vacature naar ons toesturen. Wij kijken de vacature na en zullen hem daarna in onze database toevoegen.

Uitzenden en detacheren

Het gaat om de juiste match tussen werkgevers en werknemers. Groeneveld Consultancy Uitzendbureau begrijpt dit als geen ander en draagt er zorg voor dat deze match tot stand komt. Of dit nu voor een kortere periode (dag, week,maand), langere periode of op projectbasis geldt, Groeneveld Consultancy Uitzendbureau garandeert u de juiste man/vrouw op de juiste plek. Groeneveld Consultancy Uitzendbureau ontzorgt u als werkgever. Zij zorgt voor de werving en selectie, de uitbetaling van de salarissen, de loonadministratie en de afhandeling m.b.t. eventuele ziekte.

Groeneveld Consultancy Uitzendbureau hanteert de NBBU CAO.

Wij komen graag bij u langs om te bespreken wat wij voor u kunnen/mogen betekenen. U kunt ons op de volgende manieren bereiken. Telefonisch: 06-45293151 (Yannick), of 06-34557361 (Tonny). Uiteraard ben u ook van harte welkom op ons kantoor aan De Mors 119, 7631 BB te Ootmarsum.

Werving en selectie

Groeneveld Consultancy heeft een wijdverbreid netwerk, zodat wij  prima in staat zijn om voor u de juiste kandidaat te werven. Dit uiteraard in zorgvuldige afstemming met u. Naast het bestaande netwerk van Groeneveld Consultancy maakt zij gebruik van de verschillende wervingskanalen en sociale media.

Groeneveld Consultancy heeft geen zware overhead en kan u derhalve een scherp, transparant tarief bieden.
Dit willen wij graag in een persoonlijk gesprek bij u of bij ons op kantoor (De Mors 119, 7631 BB te Ootmarsum) toelichten.
U kunt ons bereiken op: 06-45293151 (Yannick), of 06-34557361 (Tonny).

Payroll

Groeneveld Consultancy biedt u de mogelijkheid om van payroll gebruik te maken. Dit geldt zowel voor reguliere payrollmedewerkers als payrollmedewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Als u tijdelijk personeel nodig heeft bij ziekte, of zwangerschapsverlof is er ook de mogelijkheid om tijdelijk te payrollen.

De voordelen van payroll:
– Kostenbesparing door tijdsbesparing.
– Risicovermindering. Het formele werkgeverschap berust niet meer bij u.
– Vermindering van het ziekteverzuim/het risico op doorbetaling bij ziekte berust niet meer bij u.

logowitclaim_250x112